O NAS

To je moje poslanstvo. Osrečevati samske in osamljene ter jim polepšati življenje

Milena Pleško, matchmakinja za povezovanje samskih, strokovnjakinja za odnose in partnerstva, lastnica podjetja Agalaia, že vrsto let zelo uspešno povezuje samske in je z različnimi pristopi in tehnikami pomagala mnogim, da je v njihovo življenje pripeljala toplino in ljubezen.

Skupaj s srčno in povezovalno ekipo organizirajo tudi križarjenja, počitnice, različne dogodke in delavnice za samske, da so še bolj uspešni pri iskanju svoje dvojine.

Tovrstne aktivnosti in povezovanja nudijo dodatno priložnost za spoznavanje novih prijateljev, novih načinov zabave ter za uživanje v dobri družbi.

Tudi v letošnjem letu 2023 aktivno nadaljujemo z dogodki in za vas pripravljamo čudovita in nepozabna doživetja. Vabimo, vas, da se nam pridružite!

Zakaj izbrati prav nas

Radi potujete, pa trenutno nimate družbe? Ste samski in bi želeli spoznati nove ljudi, ki obožujejo potovanja? Bi radi doživeli popoln oddih in domov prišli spočiti z veliko čudovitih spominov?

Ja? Potem je čas, da se skupaj z nami odpravite novim dogodivščinam naproti!

Zaradi vseh teh razlogov in še več je križarjenje večno priljubljen način počitnic za samostojne popotnike. Ne glede na to, ali izberete križarjenje ali itinerar, ki je namenjen posebej posameznim popotnikom, ali se odločite za samostojno plovbo na standardnem križarjenju, možnosti ne manjka.

Naše ladje ponujajo neverjetne izkušnje za vse udeležence, kar vam nudi edinstveno priložnost za povezovanje z drugimi, ki mislijo podobno, in ustvarjanje dolgotrajnih prijateljstev. Ne glede na to, ali potujete sami, s partnerjem ali s skupino prijateljev, se boste na naši ladji počutili kot doma.

Razumemo, da je vsak popotnik drugačen, zato smo križarjenja zasnovali tako, da ustrezajo širokemu naboru interesov. Lahko boste uživali v zabavah, izletih, kulinaričnih dobrotah in doživeli moč narave in morja. Od sprostitve na odročni plaži do raziskovanja zgodovinskega mesta, je naš urnik zasnovan tako, da prikaže najboljše iz Dalmacije.

Ob večerih organiziramo izvrstne zabave na krovu ali na obali, kjer se boste lahko družili, plesali in ustvarjali nepozabne spomine z ostalimi gosti. Razumemo, da ima vsak drugačne interese, zato nudimo različne izlete, od zgodovinskih tur do degustacij vin, da bi vsak lahko našel nekaj, kar mu ustreza. Dejansko obstaja veliko možnosti in ugodnosti, da je križarjenje primerno za vse.

 • Naše skupine so namenjene samskim, vendar je udeležba na vseh dogajanjih vedno neobvezna. Lahko se svobodno gibljete in družite kolikor hočete ali pa se preprosto sprostite in uživate v svoji neodvisnosti.
 • Križarka ni ne prevelika, ne premajhna.
 • Križarjenja so prilagojena vsem starostnim skupinam, pa saj veste, na ladji leta tako ne štejejo, šteje energija in dobra volja.
 • Sproščeno in brez pričakovanj. Bodite vedno odprti za ljubezen med valovi in nove potovalne dogodivščine.
 • Čeprav so naše skupine namenjene samskim, so vedno dobrodošli tudi vsi ostali, ki jih zanima križarjenje in druženje, ali samo sprostitev in uživanje v samoti.
 • Čeprav so naše skupine namenjene samskim, so vedno dobrodošli tudi vsi ostali, ki jih zanima križarjenje in druženje, ali samo sprostitev in uživanje v samoti.

Kaj lahko pričakujete:

 • Vabilo v skupino pred križarjenjem in informacije o namestitvi pred križarjenjem in podatkih o prevozih
 • Dostopajte do naše zasebne strani skupine na Facebooku, da lahko začnete komunicirati z drugimi samskimi, ki bodo na vašem križarjenju, če želite
 • Program vsakodnevnih dogodkov in naš urnik naših tematskih večerov, da boste lažje načrtovali, kaj spakirati
 • Seznam izbirnih izletov in obalnih izletov v mestih, ki jih boste obiskali na križarjenju, zabave na plaži, potapljanje z masko, pohodništvo, najem koles, ogledi mesta in več.
 • Kontakt od vašega vodiča pred potovanjem: