Čudovito križarjenje po Dalmaciji

23. 9. do 27. 9. 2023

Raziskovanje najlepših biserov jadrana

23. 9. do 27. 9. 2023

Zabavajte se na nepričakovane načine s starimi in novimi prijatelji

23. 9. do 27. 9. 2023

Uživajte v zabavah, izletih, kulinariki, izkusite moč narave in morja

23. 9. do 27. 9. 2023

Neverjetna izkušnja za vse istospolno usmerjene ženske

23. 9. do 27. 9. 2023

ODKRIJTE NEOKRJNJENO IN RAJSKO KRIŽARJENJE PO DALMACIJI ZA ISTOSPOLNO USMERJENE ŽENSKE

Vstopite v nepozabno pustolovščino: čarobna Dalmacija vas čaka.

Sanjarite o oddihu, ki je hkrati razburljiv in očarljiv? Ne iščite več. Naše mini luksuzno križarjenje za istospolno usmerjene ženske med dalmatinskimi otoki je vaša vozovnica v raj, kjer vsak sončni vzhod razkrije novo poglavje lepote, vsak sončni zahod šepeta zgodbo novega mesta.

Naše križarjenje ni le potovanje; to je živahna skupnost, ki vas čaka, da vas sprejme. S podobno mislečimi dušami ob vaši strani boste stkali prijateljstva in povezave, ki bodo trajala vse življenje. Ne glede na to, ali se pridružite množici ali uživate v mirnih trenutkih ob valovih, ste del nečesa večjega od sebe.

Privoščite si sprostitev, kratek pobeg iz vsakodnevne rutine in se prepustite edinstveni priložnosti. Skupaj z vami se bodo na doživetje podale tudi druge ženske, ki si želijo enako kot vi. Miru, zabave, novih prijateljstev, smeha, okusa ljubezni in predvsem pobega nekam tja, kjer se morje poljublja s skalami in tako ustvarja intimo, zavito v plašč ljubezni.

Rezervirajte svoje mesto zdaj in izkoristite priložnost, da odkrijete svet, vzpostavite prijateljstva in ustvarite spomine, ki bodo za vedno vtisnjeni v vaše srce. Dalmacija vas kliče in vaša izjemna pustolovščina se začne tukaj. Pridružite se nam in skupaj ustvarimo čudovite spomine.

V družbi z ekipo Milene Pleško in Aglaie

Milena Pleško, matchmakinja za povezovanje samskih, strokovnjakinja za odnose in partnerstva, lastnica podjetja Agalaia, ki že nekaj let zelo uspešno organizira križajenje za same in samske.

Letos prvič pa se vam ponuja neverjetna izkušnja počitnic samo za istospolno usmerjene ženske. Izjemna priložnost, da spoznate nove prijatelje, se potopite v čudovito kristalno morje in spoznate nove načine zabave, ter ob vsem tem uživate v razkošju naše čudovite  rižarke.

Razkošje naše ladje vas pričakuje z najboljšo kuhinjo na morju, modernimi in klimatiziranimi sobami in vabljivo zgodno sončno teraso. Mislili smo na vse in poskrbeli, da bo vaše potovanje čim bolj prijetno.

Zakaj izbrati naše križarjenje?

Naravne znamenitosti: Plovite skozi skrite zalivčke in idilične pokrajine, ki jih lahko ponudi le Dalmacija.

Povezovanje src: Odkrijte sorodne duše, ki delijo vaše strasti in radovednost.

Neomejene pustolovščine: Uživajte v razburljivih aktivnostih ali se sprostite s svojimi novimi prijatelji, odločite se vi.

Kulturni Kalejdoskop: Vsako mesto, v katerem se ustavite, prinese sveže zgodbe, okuse in perspektive.

Preobražujoči spomini: To ni le potovanje, to je izkušnja, ki spreminja vaš pogled na svet.

Dobrodošli na naši luksuzni križarki Casanova

Naša luksuzna ladja ponuja neverjetno izkušnjo za vse ljudi. Ponujamo vam edinstveno priložnost za povezovanje z drugimi, ki mislijo podobno in ustvarjanje čudovitih spominov. Na ladji se boste počutile udobno in domače.

Na krmi ladje je tudi plavalna ploščad, ki omogoča enostaven dostop v morje in iz njega, kar omogoča plavanje neposredno z ladje, ko je zasidrana v osamljenem zalivu. Prijazna posadka na krovu bo poskrbela, da vam na krovu ne bo zmanjkalo idej za aktivnosti ali le poležavanje na palubi za sončenje.

Ne glede na to, ali si želite sprostitve ali adrenalina, to križarjenje ponuja oboje. Odkrijte skrite dragulje narave, se zabavajte ob karaokah in izkusite nepozabno energijo različnih mest. Tukaj boste odkrile, da je vsaka izkušnja priložnost za rast, vse z različnimi ozadji, a z enakim srcem.

 

Luksuzna

Križarka

CASANOVA

Dolžina: 39 m
Širina: 8 m

Število kabin: 19 kabin za goste

Nad krovom: 12 kabin (11 dvoposteljnih kabin in 1 kabina enoposteljna)

Pod krovom: 8 kabin (6 dvoposteljne kabine in 2 dvoposteljni z veliko zakonsko posteljo)

Oprema kabin: lastna kopalnica, klimatska naprava, sef, sušilnik za lase, garderobna omara
Kopalnica: v kabini, tuš kabine, umivalnik in WC
Postelje: zakonske postelje: 200 x 140 cm, ločene postelje: 200 x 90 cm, možnost večje zakonske postelje v dveh kabinah

Na najvišji ladijski palubi je ograjena in prostorna sončna paluba z ležalniki na površini 180 kvadratnih metrov. Na voljo je tudi plavalna ploščad z lestvijo za lažji dostop do morja.

Doživite Split, Makarsko, Hvar in Brač

V čarobnih štirih dneh bomo obiskali dva najlepša dalmatinska otoka Hvar in Brač. Ne bomo pa pozabili tudi na romantični Split in vedno živahno Makarsko riviero.

Da bo vaše križarjenje res brezskrbno, bo ves čas skrbela 6 članska ekipa, ki bo pazila na vaše udobno bivanje in razvajala vaše brbončice z morskimi dobrotami in lokalnimi posebnostmi. Ob večerih bomo skupaj raziskovali mesta in ob prijetnem druženju, lahkotno in zabavno vadili veščine dneva.

Namen križarjenja je, da se druženje in učenje lahkotno zlije z uživanjem, raziskovanjem in kakovostno kulinarično izkušnjo.

Program križarjenja / 23. 9. do 27. 9. 2023

1. DAN | SPLIT
Ob prihodu v pristanišče Split vas bo pričakal naš predstavnik in vas napotil do ladje. Prijava potnikov se začne ob 14.00. Ob prihodu na ladjo sledi ogled mesta po želji. Nočitev

2. DAN | SPLIT – MAKARSKA
Zgodaj zjutraj zapustimo Split in z zajtrkom na krovu odplujemo proti Makarski. Na poti do Makarske bomo imeli dovolj časa za kopanje v enem izmed najlepših zalivov. Kosilo na ladji. Prihod v Makarsko v popoldanskih urah. Popoldne prosto za lastne aktivnosti. Nočitev v Makarski. Makarska je raj za vse željne zabave.

3. DAN | MAKARSKA – HVAR
Zgodaj zjutraj odhod proti otoku Hvar z odmorom za kopanje v enem od čudovitih zalivov, ki preprosto jemljejo dih. Kosilo na ladji. V popoldanskih urah prihod na otok in prosti čas za lastne dejavnosti. Nočitev na Hvaru.

4. DAN | HVAR – BOL NA BRAČU
Zjutraj zapustimo Hvar in se z zajtrkom na krovu odpravimo proti Bolu, našemu zadnjemu cilju. Odmor za kopanje (v primeru lepega vremena) in kosilo na ladjici na poti proti Bolu. Predviden prihod je predviden v popoldanskih urah. Nočitev Bol.

5. DAN | BOL – SPLIT
Predviden odhod proti Splitu v zgodnjih jutranjih urah. Po zajtrku ostanejo le besede “se vidimo kmalu”. Izkrcanje z ladje do 09:00 zjutraj.

Posebni bonus: Med rednim programom vas čakajo še čudoviti bonbončki

Deljenje izkušenj: Povežite se s somišljenicami, s katerimi boste morda stkali prijateljstva za vse življenje.

Svoboda: Ne glede na to, ali se družite v množici ali uživate v mirnih trenutkih, imate nadzor nad svojo izkušnjo.

Osebnostna ujemanja: Eden od unikatnih dogodkov je svetovanje na področju osebnostnih ujemanj preko analize osebnosti.

Več kot le križarjenje: To križarjenje ponuja povezovanje, rast in občutek pripadnosti, ki ga solo potovanja ne morejo doseči.

Razburljive pustolovščine in mir : Uživajte v karaoke večerih in družabnih igrah pod zvezdnatim nebom, možnosti so raznolike kot vaše želje. Vključite se v nepozabne zabave ali uživajte v mirnih trenutkih ob valovih z novimi prijatelji. To je vaša pot in priložnost za uresničitev vseh svojih želja.

  CENA KRIŽARJENJA

  samo 1.000,00 eur

  POSEBNA AKCIJA DO 14.9. 2023

  590,00 EUR

  POMEMBNO:
  Mesto na potovanju vam lahko zagotovimo le s plačilom akontacije (300,00 €), ki je ne vračamo.
  Ko se prijavite na potovanje, vam pošljemo vsa potrebna navodila.

  Zgodnja prijava pomeni rezervacijo zgornje kabine.

  Zelo je pomembno, da se prijavite čim prej, saj so prijave tik pred zdajci zaradi predhodne organizacije velik izziv.

  V CENO VKLJUČENO:

  • 4 nočitve na ladji
  • Samopostrežni zajtrk vsak dan,
  • Kosila s tremi hodi
  • Kapitanova večerja
  • Neomejen avtomat za pitno vodo na krovu
  • Animator in animacijski program

   V CENI NI VKLJUČENO:

   • Napitnine in napitnine so priporočene
   • Obroki/pijače, ki niso navedeni
   • Prevozi do Splita in nazaj
   • Fakultativni izleti/vstopnine

   PRIDRUŽITE SE NAM V KLUBU AGLAIA EVENTS & CRUISES

   Zaupajte nam vaš elektronski naslov in se prijavite na novice. Mesečno vas bomo obveščali o dogodkih aktivnostih, novih križarjenjih in posebnih ponudbah, ki jih pripravljamo za vas.

   PRIDRUŽITE SE NAM V KLUBU AGLAIA EVENTS & CRUISES

   ZABAVA

   Zabavajte se na nepričakovane načine s starimi in novimi prijatelji. Vedno nasmejani, včasih norčavi.

   ČUTNA DOŽIVETJA

   Izkusite intimo, kjer se lahko ponovno povežete. Kjer vsi govorimo jezik ljubezni, prijateljstva in bližine.

   UŽIVANJE 

   Uživajte v zabavah, izletih, kulinariki, izkusite moč narave in morja, naj v vas ponovno prebudita željo po svobodi in čarobnosti. Raznolike teme, za vse okuse.

   RAZISKOVANJE 

   Doživite izkušnjo najlepših dalmatinskih otokov iz drugačne perspektive. Oglejte si jih iz morja, videli jih boste popolnoma drugače.