Čudovito križarjenje po Dalmaciji

19. 8. do 26. 8. 2023

Raziskovanje najlepših biserov jadrana

19. 8. do 26. 8. 2023

Zabavajte se na nepričakovane načine s starimi in novimi prijatelji

19. 8. do 26. 8. 2023

Uživajte v zabavah, izletih, kulinariki, izkusite moč narave in morja

19. 8. do 26. 8. 2023

Neverjetna izkušnja za vse geje

19. 8. do 26. 8. 2023

NEVERJETNA IZKUŠNJA ZA VSE GEJE

DOBRODOŠLI TUDI BISEKSUALCI

Prvo gej križarjenje po prečudoviti Dalmaciji

Doživite osupljive kotičke Dalmacije na krovu izbrane križarke, ki bo v vas s svojim klasičnim slogom, vzbudila nostalgične občutke. Doživite jo v družbi moških, ki so odprti, podobno misleči in pripravljeni, da izkusijo novo doživetje.

Odprite svoje srce in se prepustite razvajanju in varni intimi majhne ladje, ki vam bo med plovbo polepšala vaše doživetje z okusno kulinarično izkušnjo, odkrila nove poglede z morja na srednjeveška dalmatinska mesta in pričarala čarobne trenutke ob sončnih zahodih, ki jemljejo dih.

Privoščite si sprostitev, kratek pobeg iz vsakodnevne rutine in se prepustite edinstveni priložnosti. Skupaj z vami se bodo na doživetje podali tudi drugi moški, ki si želijo enako kot vi. Miru, zabave, novih prijateljstev, smeha, okusa ljubezni in predvsem pobega nekam tja, kjer se morje poljublja s skalami in tako ustvarja intimo, zavito v plašč ljubezni.

Poleg res fantastičnega programa smo poskrbeli, da vam ne bo dolgčas. Poleg večernih zabav v mestu se bo vsak dan se bo nekaj dogajalo.

Prvi večer bo zanimiv voden spoznavni večer, v naslednjih dneh pa vas čakajo:

 • Fantastičen in moker Wet T-shirt contest
 • Raziskovalni večer speed datinga
 • Open stage evening, pokažite svoje talente (poj, pleši, predavaj, igraj)
 • Športni Beer pong bo dobrodošel za vse, ki se jim ne bo dalo poležavati in sončiti
 • Kaj je boljšega kot Limbo dance, kjer se sprostite ob zabavi, glasbi in plesu
 • Ekipne vodne igre, vam bodo krajšale vse swim stope
 • Water baloon party bo prinesel veliko novih razigranih spominov
 • Najlepši skok v vodo bo namenjen vsem, ki jih dolgočasi navadno plavanje
 • After lunch board games Taboo, Shit happens, Jenga in druge – za vse, ki bi v ležernem ritmu uživali na plovbi po valovih
 • Never have I ever, poznate to igro? Ne? Kmalu jo boste 😊
 • In nikakor ne gre brez izjemne kapitanove večerje na kateri boste lahko plesali ali okušali dobre jedi, in uživali ob nežni dalmatinski glasbi
 • Pantomima party
 • Večerne zabave v mestih
 • Na vašo željo se lahko tudi organizira tradicionalna dalmatinska večerja ‘izpod peke’

V družbi z ekipo Milene Pleško in Aglaie

Milena Pleško, matchmakinja za povezovanje samskih, strokovnjakinja za odnose in partnerstva, lastnica podjetja Agalaia, ki že nekaj let zelo uspešno organizira križajenje za same in samske.

Letos prvič pa se vam ponuja neverjetna izkušnja počitnic samo za geje. Izjemna priložnost, da spoznate nove prijatelje, se potopite v čudoviro kristalno morje in spoznate nove načine zabave, ter ob vsem tem uživate v razkošju naše čudovite mini vintige križarke.

Aglaia združuje fante iz različnih narodov, ki si željio doživeti več kot počitnice. Letos prvič se vam ponuja neverjetna izkušnja počitnic samo za geje. Neverjetna priložnost, da spoznate nove prijatelje, se potopite v čudovito kristalno morje in spoznate nove načine zabave, ter ob vsem tem uživate v razkošju naše čudovite mini vintage križarke.

Aglaia združuje in povezuje moške različnih narodnosti, ki si želijo doživeti več kot le počitnice.

Razkošje vintage ladje pričakuje z naše zanimive goste z najboljšo kuhinjo na morju, prisrčnimi sobami, vabljivo zgodno sončno teraso in udobnimi za sprostitev. Je popolna kombinacija intimnega in eksotičnega, vendar dovolj velika, da je razburljiva! Nekaj čudovitih sob je še vedno na voljo, a gredo hitro!

Program, prilagojen vašim željam

Za vas smo pripravili program, ki je oblikovan tako, da se prilagodi vašim željam. Vaša naloga je, da se vkrcate in prepustite. Razvajanju, raziskovanju, spoznavanju, harmoniji. Polnih osem dni z ljudmi, ki so prav tako kot vi odprtega duha, podobno misleči in pripravljeni, da se spoznate in stkete niti, ki bodo ostale. Prepustite se, da vas dalmatinska glasba, nalezljiva umirjenost lokalnih prebivalcev in kristalno morje poneseta tja, kjer je pišejo najlepši spomini.

Program bo športno-kulturni predvsem pa zabaven.

Otoke si boste ogledali iz morja, prav tako pa boste njihov utrip lahko tudi doživeli. Raziskovali jih boste lahko sami ali pa se boste pridružili ogledom, ki vam jih bomo pripravili z lokalnimi turističnimi strokovnjaki.

Če pa vam raziskovanje mest in njihovega utripa ne bo godilo, se boste lahko sprostili na prostorni terasi, obdani s sončnimi žarki ali pa boste kožo prepustili okusu soli in se tako ohladili v prijetnem, turkiznem morju. Vaše želje nam bodo služile kot zemljevid možnosti in tako bomo poskrbeli, da bo vaše potovanje nepozabno.

Pape Prvi je elegantna vintage mini križarka, ki združuje udobnost in stil

Poznate zgodbo o kapitanu Conradu, ki so ga prisilili v piratstvo in njegovi ljubezni Medori? Gre za romantični Bayronov ep in prav tako je romantična tudi naša elegantna jahta, kjer si želimo pisati nove ljubezenske zgodbe s srečnim koncem. Želimo, da vas navdihneta njeno udobje in stil, ki dajeta pridih domačnosti in sproščenosti.

Pape prvi je mini križarka, kjer se srečata klasika in sodobnost. Nudi štirinajst kabin, ki so prostorne, udobne in svetle. Vsaka ima svojo kopalnico in klimatsko napravo, ki jo boste potrebovali, ko bo vroče dalmatinsko sonce obarvalo vaša lica.

Prostoren salon ustvarja prijetno vzdušje. Velike mize z oblazinjenimi stoli poskrbijo, da je ta prostor udoben kraj za druženje. V baru lahko naročite različne osvežilne pijače, prav tako pa se lahko predate okusnim domačim in tujim vinom ali pa okušate čudovite mehurčke izbranih šampanjcev.

Na krmi ladje je tudi plavalna ploščad, ki omogoča enostaven dostop v morje in iz njega, kar omogoča plavanje neposredno z ladje, ko je zasidrana v osamljenem zalivu. Prijazna posadka na krovu bo poskrbela, da vam na krovu ne bo zmanjkalo idej za aktivnosti ali le poležavanje na palubi za sončenje.

Pape

Prvi

Dolžina: 29 m
Širina: 7 m

Število kabin: 14 kabin za goste

Nad krovom: 9 kabin (7 dvoposteljnih kabin, 2 triposteljni, z zakonsko posteljo in dodatnim ležiščem)

Pod krovom: 5 kabin (4 dvoposteljne kabine, 1 kabina troposteljna)

Oprema kabin: A/C, sušilnik za lase, ogledalo
Kopalnica: v kabini, tuš kabine, umivalnik in WC
Postelje: zakonske postelje: 200 x 140 cm, ločene postelje: 200 x 90 cm, tretje postelje (pogradi): 200 x 90 cm

Prostorna paluba za sončenje s čudovitimi
ležalniki tako na soncu, kot tudi v senci
Plavalna ploščad z lestvijo, ki omogoča enostaven dostop do morja
Brezplačni Wi-Fi

Doživite Hvar, Brač, Mljet, Korčulo

V čarobnih osmih dneh bomo obiskali pet najlepših dalmatinskih otokov Korčulo, Lastovo, Vis, Hvar in Brač. Ne bomo pa pozabili tudi na romantični Split in vedno živahno Makarsko riviero.

Da bo vaše križarjenje res brezskrbno, bo ves čas skrbela 6 članska ekipa, ki bo pazila na vaše udobno bivanje in razvajala vaše brbončice z morskimi dobrotami in lokalnimi posebnostmi. Ob večerih bomo skupaj raziskovali mesta in ob prijetnem druženju, lahkotno in zabavno vadili veščine dneva.

Namen križarjenja je, da se druženje in učenje lahkotno zlije z uživanjem, raziskovanjem in kakovostno kulinarično izkušnjo.

Program križarjenja / 19. 8. do 26. 8. 2023

1. DAN | SPLIT
Ob prihodu v pristanišče Split vas bo pričakal naš predstavnik in vas napotil do ladje. Prijava potnikov se začne ob 21.00. ob prihodu na ladjo sledi večerja. Nočitev Split.

2. DAN | SPLIT – MAKARSKA
Zgodaj zjutraj zapustimo Split in z zajtrkom na krovu odplujemo proti Makarski. Na poti do Makarske bomo imeli dovolj časa za kopanje v enem izmed najlepših zalivov na Hvaru – Povlja. Kosilo na ladji. Prihod v Makarsko v popoldanskih urah. Popoldne prosto za lastne aktivnosti. Nočitev v Makarski. Makarska je raj za vse željne zabave.

3. DAN | MAKARSKA – KORČULA
Zgodaj zjutraj odhod proti otoku Korčula z odmorom za kopanje v enem od čudovitih zalivov na Korčuli, ki preprosto jemljejo dih. Kosilo na ladji. V popoldanskih urah prihod na Korčulo, rojstno mesto slavnega raziskovalca Marka Pola. Prosti čas za lastne dejavnosti. Nočitev na Korčuli.

4. DAN | KORČULA – LASTOVO
Danes začnemo pot proti čudovitemu naravnemu parku Lastovsko otočje. Zajtrk na ladji postrežen med plovbo. Pred prihodom je predviden odmor za kopanje v zalivih, obdanih z neokrnjeno naravo in modrim morjem. Kosilo na ladji in prihod na Lastovo v popoldanskih urah. Ob prihodu bo prosto za lastne aktivnosti. Zvečer vrnitev na ladjo in kapitanova večerja na krovu. Nočitev na Lastovu.

5. DAN | LASTOVO – VIS
Zgodaj zjutraj zapustimo Lastovo in se po zajtrku na ladji odpravimo proti Visu z odmorom za kopanje v enem od čudovitih zalivov s kristalno čistim morjem. Prihod na Vis predviden po kosilu, v popoldanskih urah. Po prihodu prosti čas za lastne aktivnosti. Nočitev na Visu.

6. DAN VIS – HVAR
Danes se odpravljamo proti Hvaru. Pred prihodom na Hvar si bomo ogledali Modro špiljo (v kolikor bodo vremenske razmere dopuščale), z možnostjo doplačila za oglede – vstopnina se plača na licu mesta za cca 12 EUR in priča boste njeni lepoti ter uživali v srebrno modra, ki jo dela posebno. Prihod na Hvar v popoldanskih urah. Kosilo na ladji. Popoldne prosto za lastne aktivnosti. Nočitev na Hvaru.

7. DAN | HVAR – BOL NA BRAČU
Zjutraj zapustimo Hvar in se z zajtrkom na krovu odpravimo proti Bolu, našemu zadnjemu cilju. Odmor za kopanje (v primeru lepega vremena) in kosilo na ladjici na poti proti Bolu. Predviden prihod je predviden v popoldanskih urah. Nočitev BOL.

8. DAN | BOL – SPLIT
Predviden odhod proti Splitu v zgodnjih jutranjih urah. Po zajtrku ostanejo le besede “se vidimo kmalu”. Izkrcanje z ladje do 09:00 zjutraj.

Posebni bonus: Med rednim programom vas čakajo še čudoviti bonbončki

Prvi večer bo zanimiv, voden spoznavni večer, v naslednjih dneh pa vas čakajo:

 • Fantastičen in moker Wet T-shirt contest
 • Raziskovalni večer speed datinga
 • Open stage evening, pokažite svoje talente (poj, pleši, predavaj, igraj)
 • Športni Beer pong bo dobrodošel za vse, ki se jim ne bo dalo poležavati in sončiti
 • Kaj je boljšega kot Limbo dance, kjer se sprostite ob zabavi, glasbi in plesu
 • Ekipne vodne igre, vam bodo krajšale vse swim stope
 • Water baloon party bo prinesel veliko novih razigranih spominov
 • Najlepši skok v vodo bo namenjen vsem, ki jih dolgočasi navadno plavanje
 • After lunch board games Taboo, Shit happens, Jenga in druge – za vse, ki bi v ležernem ritmu uživali na plovbi po valovih
 • »Never have I ever«, poznate to igro? Ne? Kmalu jo boste 😊
 • In nikakor ne gre brez izjemne kapitanove večerje na kateri boste lahko plesali in okušali dobre jedi ter uživali ob nežni dalmatinski glasbi
 • Pantomima party
 • Večerne zabave v mestih
 • Na vašo željo se lahko organizira tudi tradicionalna dalmatinska večerja ‘izpod peke’

CENA KRIŽARJENJA

samo 2.000,00 eur

POSEBNA AKCIJA DO 15.7. 2023

1.899,00 EUR

POMEMBNO:
Mesto na potovanju vam lahko zagotovimo le s plačilom akontacije (300,00 €).
Ko se prijavite na potovanje, vam pošljemo vsa potrebna navodila.

Zgodnja prijava pomeni rezervacijo zgornje kabine.

Zelo je pomembno, da se prijavite čim prej, saj so prijave tik pred zdajci zaradi predhodne organizacije velik izziv.

V CENO VKLJUČENO:

 • 7 nočitev na ladji
 • Samopostrežni zajtrk vsak dan,
 • Kosila s tremi hodi
 • Kapitanova večerja
 • Neomejen avtomat za pitno vodo na krovu
 • Dnevna storitev v kabini, menjava perila sredi tedna
 • Animator in animacijski program

  V CENI NI VKLJUČENO:

  • Pristaniške takse 60 EUR na osebo / teden – obvezne (plačajo se na ladji)
  • Napitnine in napitnine
  • Obroki/pijače, ki niso navedeni
  • Prevozi do Splita in nazaj
  • Fakultativni izleti/vstopnine
  • Izposoja brisač za plažo: 5 EUR na osebo/teden
  • Vstopnina v Nacionalne parke

  PRIDRUŽITE SE NAM V KLUBU AGLAIA EVENTS & CRUISES

  Zaupajte nam vaš elektronski naslov in se prijavite na novice. Mesečno vas bomo obveščali o dogodkih aktivnostih, novih križarjenjih in posebnih ponudbah, ki jih pripravljamo za vas.

  PRIDRUŽITE SE NAM V KLUBU AGLAIA EVENTS & CRUISES

  ZABAVA

  Zabavajte se na nepričakovane načine s starimi in novimi prijatelji. Vedno nasmejani, včasih norčavi.

  ČUTNA DOŽIVETJA

  Izkusite intimo, kjer se lahko ponovno povežete. Kjer vsi govorimo jezik ljubezni, prijateljstva in bližine.

  UŽIVANJE 

  Uživajte v zabavah, izletih, kulinariki, izkusite moč narave in morja, naj v vas ponovno prebudita željo po svobodi in čarobnosti. Raznolike teme, za vse okuse.

  RAZISKOVANJE 

  Doživite izkušnjo najlepših dalmatinskih otokov iz drugačne perspektive. Oglejte si jih iz morja, videli jih boste popolnoma drugače.