Čudovito križarjenje po Dalmaciji

8. 6. do 15. 6. 2024

Raziskovanje najlepših biserov jadrana

8. 6. do 15. 6. 2024

Zabavajte se na nepričakovane načine s starimi in novimi prijatelji

8. 6. do 15. 6. 2024

Uživajte v zabavah, izletih, kulinariki, izkusite moč narave in morja

8. 6. do 15. 6. 2024

Neverjetna izkušnja za vse geje

8. 6. do 15. 6. 2024

NEVERJETNA IZKUŠNJA ZA VSE GEJE

DOBRODOŠLI TUDI BISEKSUALCI

Drugo gej križarjenje po prečudoviti Dalmaciji

Doživite osupljive kotičke Dalmacije na krovu izbrane križarke, ki bo v vas s svojim klasičnim slogom, vzbudila nostalgične občutke. Doživite jo v družbi moških, ki so odprti, podobno misleči in pripravljeni, da izkusijo novo doživetje.

Odprite svoje srce in se prepustite razvajanju in varni intimi majhne ladje, ki vam bo med plovbo polepšala vaše doživetje z okusno kulinarično izkušnjo, odkrila nove poglede z morja na srednjeveška dalmatinska mesta in pričarala čarobne trenutke ob sončnih zahodih, ki jemljejo dih.

Privoščite si sprostitev, kratek pobeg iz vsakodnevne rutine in se prepustite edinstveni priložnosti. Skupaj z vami se bodo na doživetje podali tudi drugi moški, ki si želijo enako kot vi. Miru, zabave, novih prijateljstev, smeha, okusa ljubezni in predvsem pobega nekam tja, kjer se morje poljublja s skalami in tako ustvarja intimo, zavito v plašč ljubezni.

Poleg res fantastičnega programa smo poskrbeli, da vam ne bo dolgčas. Poleg večernih zabav v mestu se bo vsak dan se bo nekaj dogajalo.

Prvi večer bo zanimiv voden spoznavni večer, v naslednjih dneh pa vas čakajo:

 • Fantastičen in moker Wet T-shirt contest
 • Raziskovalni večer speed datinga
 • Open stage evening, pokažite svoje talente (poj, pleši, predavaj, igraj)
 • Športni Beer pong bo dobrodošel za vse, ki se jim ne bo dalo poležavati in sončiti
 • Kaj je boljšega kot Limbo dance, kjer se sprostite ob zabavi, glasbi in plesu
 • Ekipne vodne igre, vam bodo krajšale vse swim stope
 • Water baloon party bo prinesel veliko novih razigranih spominov
 • Najlepši skok v vodo bo namenjen vsem, ki jih dolgočasi navadno plavanje
 • After lunch board games Taboo, Shit happens, Jenga in druge – za vse, ki bi v ležernem ritmu uživali na plovbi po valovih
 • Never have I ever, poznate to igro? Ne? Kmalu jo boste 😊
 • In nikakor ne gre brez izjemne kapitanove večerje na kateri boste lahko plesali ali okušali dobre jedi, in uživali ob nežni dalmatinski glasbi
 • Pantomima party
 • Večerne zabave v mestih
 • Na vašo željo se lahko tudi organizira tradicionalna dalmatinska večerja ‘izpod peke’

V družbi z ekipo Milene Pleško in Aglaie

Milena Pleško, matchmakinja za povezovanje samskih, strokovnjakinja za odnose in partnerstva, lastnica podjetja Agalaia, ki že nekaj let zelo uspešno organizira križajenje za same in samske.

Letos prvič pa se vam ponuja neverjetna izkušnja počitnic samo za geje. Izjemna priložnost, da spoznate nove prijatelje, se potopite v čudoviro kristalno morje in spoznate nove načine zabave, ter ob vsem tem uživate v razkošju naše čudovite mini vintige križarke.

Aglaia združuje fante iz različnih narodov, ki si željio doživeti več kot počitnice. Letos prvič se vam ponuja neverjetna izkušnja počitnic samo za geje. Neverjetna priložnost, da spoznate nove prijatelje, se potopite v čudovito kristalno morje in spoznate nove načine zabave, ter ob vsem tem uživate v razkošju naše čudovite mini vintage križarke.

Aglaia združuje in povezuje moške različnih narodnosti, ki si želijo doživeti več kot le počitnice.

Razkošje vintage ladje pričakuje z naše zanimive goste z najboljšo kuhinjo na morju, prisrčnimi sobami, vabljivo zgodno sončno teraso in udobnimi za sprostitev. Je popolna kombinacija intimnega in eksotičnega, vendar dovolj velika, da je razburljiva! Nekaj čudovitih sob je še vedno na voljo, a gredo hitro!

Program, prilagojen vašim željam

Za vas smo pripravili program, ki je oblikovan tako, da se prilagodi vašim željam. Vaša naloga je, da se vkrcate in prepustite. Razvajanju, raziskovanju, spoznavanju, harmoniji. Polnih osem dni z ljudmi, ki so prav tako kot vi odprtega duha, podobno misleči in pripravljeni, da se spoznate in stkete niti, ki bodo ostale. Prepustite se, da vas dalmatinska glasba, nalezljiva umirjenost lokalnih prebivalcev in kristalno morje poneseta tja, kjer je pišejo najlepši spomini.

Program bo športno-kulturni predvsem pa zabaven.

Otoke si boste ogledali iz morja, prav tako pa boste njihov utrip lahko tudi doživeli. Raziskovali jih boste lahko sami ali pa se boste pridružili ogledom, ki vam jih bomo pripravili z lokalnimi turističnimi strokovnjaki.

Če pa vam raziskovanje mest in njihovega utripa ne bo godilo, se boste lahko sprostili na prostorni terasi, obdani s sončnimi žarki ali pa boste kožo prepustili okusu soli in se tako ohladili v prijetnem, turkiznem morju. Vaše želje nam bodo služile kot zemljevid možnosti in tako bomo poskrbeli, da bo vaše potovanje nepozabno.

Dobrodošli na naši luksuzni križarki Casanova

Naša luksuzna ladja ponuja neverjetno izkušnjo za vse ljudi, ki imajo radi morje in so brez družbe za dopustovanje. Ponujamo vam edinstveno priložnost za povezovanje z drugimi, ki mislijo podobno, in ustvarjanje čudovotih spominov. Ne glede na to, ali potujete sami, s partnerjem ali s skupino prijateljev, se boste na naši ladji počutili kot doma.

Razumemo, da je vsak popotnik drugačen, zato smo naše križarjenje zasnovali tako, da ustreza širokemu naboru interesov. Imeli boste priložnost uživati v zabavah, izletih, kulinaričnih dobrotah in doživeti moč narave in morja. Od sprostitve na odročni plaži do raziskovanja zgodovinskega mesta, je naš urnik zasnovan tako, da prikaže najboljše iz Dalmacije.

Podnevi bomo raziskovali najlepše bisere Jadrana, se ustavili na otokih in plažah, do katerih večina popotnikov ne more dostopati. Imeli boste priložnost za potapljanje v kristalno čistem morju, pohodništvo skozi bujne gozdove in občudovanje neverjetnih razgledov z vrha gore.

Zvečer bomo organizirali izvrstna druženja na krovu ali na obali, kjer se boste lahko družili, plesali in ustvarjali nepozabne spomine z drugimi gosti. Razumemo, da ima vsak drugačne interese, zato nudimo različne izlete, od zgodovinskih tur do degustacij vin, da bi vsak lahko našel nekaj, kar mu ustreza.

Naša ladja je popolnoma opremljena z vsem kar potrebujete, da se počutite udobno med bivanjem. Od udobnih kabin s kopalnicami do prostornega krova za sončenje in sprostitev. Mislili smo na vse, da bi bilo vaše potovanje čim bolj prijetno.

Pridružite se nam na dalmatinskem  križarjenju  za same in samske in pripravite se na ustvarjanje nepozabnih spominov z ljudmi, ki živijo in mislijo podobno.

Luksuzna križarka 

Dolžina: 39 m

Širina: 8 m

Število kabin: 19 kabin za goste

Nad krovom: 12 kabin (11 dvoposteljnih kabin in 1 kabina enoposteljna)

Pod krovom: 8 kabin (6 dvoposteljnih kabin in 2 dvoposteljni z veliko zakonsko posteljo)

Oprema kabin: lastna kopalnica, klimatska naprava, sef, sušilnik za lase, garderobna omara
Kopalnica: v kabini, tuš kabina, umivalnik in WC
Postelje: zakonske postelje: 200 x 140 cm, ločene postelje: 200 x 90 cm, možnost večje zakonske postelje v dveh kabinah

Na najvišji ladijski palubi je ograjena in prostorna sončna paluba z ležalniki na površini 180 kvadratnih metrov.
Na vojo je tudi plavalna ploščad z lestvijo za lažji dostop do morja.

Doživite Hvar, Brač, Lastovo, Korčulo

V čarobnih osmih dneh bomo obiskali pet najlepših dalmatinskih otokov Korčulo, Lastovo, Vis, Hvar in Brač. Ne bomo pa pozabili tudi na romantični Split in vedno živahno Makarsko riviero.

Da bo vaše križarjenje res brezskrbno, bo ves čas skrbela 6 članska ekipa, ki bo pazila na vaše udobno bivanje in razvajala vaše brbončice z morskimi dobrotami in lokalnimi posebnostmi. Ob večerih bomo skupaj raziskovali mesta in ob prijetnem druženju, lahkotno in zabavno vadili veščine dneva.

Namen križarjenja je, da se druženje in učenje lahkotno zlije z uživanjem, raziskovanjem in kakovostno kulinarično izkušnjo.

Program križarjenja / 8. 6. do 15. 6. 2024

1. DAN | SPLIT
Ob prihodu v pristanišče Split vas bo pričakal naš predstavnik in vas napotil do ladje. Prijava potnikov se začne ob 21.00. ob prihodu na ladjo sledi večerja. Nočitev Split.

2. DAN | SPLIT – MAKARSKA
Zgodaj zjutraj zapustimo Split in z zajtrkom na krovu odplujemo proti Makarski. Na poti do Makarske bomo imeli dovolj časa za kopanje v enem izmed najlepših zalivov na Hvaru – Povlja. Kosilo na ladji. Prihod v Makarsko v popoldanskih urah. Popoldne prosto za lastne aktivnosti. Nočitev v Makarski. Makarska je raj za vse željne zabave.

3. DAN | MAKARSKA – KORČULA
Zgodaj zjutraj odhod proti otoku Korčula z odmorom za kopanje v enem od čudovitih zalivov na Korčuli, ki preprosto jemljejo dih. Kosilo na ladji. V popoldanskih urah prihod na Korčulo, rojstno mesto slavnega raziskovalca Marka Pola. Prosti čas za lastne dejavnosti. Nočitev na Korčuli.

4. DAN | KORČULA – LASTOVO
Danes začnemo pot proti čudovitemu naravnemu parku Lastovsko otočje. Zajtrk na ladji postrežen med plovbo. Pred prihodom je predviden odmor za kopanje v zalivih, obdanih z neokrnjeno naravo in modrim morjem. Kosilo na ladji in prihod na Lastovo v popoldanskih urah. Ob prihodu bo prosto za lastne aktivnosti. Zvečer vrnitev na ladjo in kapitanova večerja na krovu. Nočitev na Lastovu.

5. DAN | LASTOVO – VIS
Zgodaj zjutraj zapustimo Lastovo in se po zajtrku na ladji odpravimo proti Visu z odmorom za kopanje v enem od čudovitih zalivov s kristalno čistim morjem. Prihod na Vis predviden po kosilu, v popoldanskih urah. Po prihodu prosti čas za lastne aktivnosti. Nočitev na Visu.

6. DAN VIS – HVAR
Danes se odpravljamo proti Hvaru. Pred prihodom na Hvar si bomo ogledali Modro špiljo (v kolikor bodo vremenske razmere dopuščale), z možnostjo doplačila za oglede – vstopnina se plača na licu mesta za cca 12 EUR in priča boste njeni lepoti ter uživali v srebrno modra, ki jo dela posebno. Prihod na Hvar v popoldanskih urah. Kosilo na ladji. Popoldne prosto za lastne aktivnosti. Nočitev na Hvaru.

7. DAN | HVAR – BOL NA BRAČU
Zjutraj zapustimo Hvar in se z zajtrkom na krovu odpravimo proti Bolu, našemu zadnjemu cilju. Odmor za kopanje (v primeru lepega vremena) in kosilo na ladjici na poti proti Bolu. Predviden prihod je predviden v popoldanskih urah. Nočitev BOL.

8. DAN | BOL – SPLIT
Predviden odhod proti Splitu v zgodnjih jutranjih urah. Po zajtrku ostanejo le besede “se vidimo kmalu”. Izkrcanje z ladje do 09:00 zjutraj.

Posebni bonus: Med rednim programom vas čakajo še čudoviti bonbončki

Prvi večer bo zanimiv, voden spoznavni večer, v naslednjih dneh pa vas čakajo:

 • Fantastičen in moker Wet T-shirt contest
 • Raziskovalni večer speed datinga
 • Open stage evening, pokažite svoje talente (poj, pleši, predavaj, igraj)
 • Športni Beer pong bo dobrodošel za vse, ki se jim ne bo dalo poležavati in sončiti
 • Kaj je boljšega kot Limbo dance, kjer se sprostite ob zabavi, glasbi in plesu
 • Ekipne vodne igre, vam bodo krajšale vse swim stope
 • Water baloon party bo prinesel veliko novih razigranih spominov
 • Najlepši skok v vodo bo namenjen vsem, ki jih dolgočasi navadno plavanje
 • After lunch board games Taboo, Shit happens, Jenga in druge – za vse, ki bi v ležernem ritmu uživali na plovbi po valovih
 • »Never have I ever«, poznate to igro? Ne? Kmalu jo boste 😊
 • In nikakor ne gre brez izjemne kapitanove večerje na kateri boste lahko plesali in okušali dobre jedi ter uživali ob nežni dalmatinski glasbi
 • Pantomima party
 • Večerne zabave v mestih
 • Na vašo željo se lahko organizira tudi tradicionalna dalmatinska večerja ‘izpod peke’

CENA KRIŽARJENJA

samo 2.100,00 eur

POSEBNA AKCIJA DO 4. 4. 2024

1.710,00 EUR

POMEMBNO:
Mesto na potovanju vam lahko zagotovimo le s plačilom akontacije (500,00 €).
Ko se prijavite na potovanje, vam pošljemo vsa potrebna navodila.

Zgodnja prijava pomeni rezervacijo zgornje kabine.

Zelo je pomembno, da se prijavite čim prej, saj so prijave tik pred zdajci zaradi predhodne organizacije velik izziv.

V CENO VKLJUČENO:

 • 7 nočitev na ladji
 • Samopostrežni zajtrk vsak dan,
 • Kosila s tremi hodi
 • Kapitanova večerja
 • Neomejen avtomat za pitno vodo na krovu
 • Dnevna storitev v kabini, menjava perila sredi tedna
 • Animator in animacijski program

  V CENI NI VKLJUČENO:

  • Pristaniške takse 60 EUR na osebo / teden – obvezne (plačajo se na ladji)
  • Napitnine in napitnine
  • Obroki/pijače, ki niso navedeni
  • Prevozi do Splita in nazaj
  • Fakultativni izleti/vstopnine
  • Izposoja brisač za plažo: 5 EUR na osebo/teden
  • Vstopnina v Nacionalne parke

  PRIDRUŽITE SE NAM V KLUBU AGLAIA EVENTS & CRUISES

  Zaupajte nam vaš elektronski naslov in se prijavite na novice. Mesečno vas bomo obveščali o dogodkih aktivnostih, novih križarjenjih in posebnih ponudbah, ki jih pripravljamo za vas.

  PRIDRUŽITE SE NAM V KLUBU AGLAIA EVENTS & CRUISES

  ZABAVA

  Zabavajte se na nepričakovane načine s starimi in novimi prijatelji. Vedno nasmejani, včasih norčavi.

  ČUTNA DOŽIVETJA

  Izkusite intimo, kjer se lahko ponovno povežete. Kjer vsi govorimo jezik ljubezni, prijateljstva in bližine.

  UŽIVANJE 

  Uživajte v zabavah, izletih, kulinariki, izkusite moč narave in morja, naj v vas ponovno prebudita željo po svobodi in čarobnosti. Raznolike teme, za vse okuse.

  RAZISKOVANJE 

  Doživite izkušnjo najlepših dalmatinskih otokov iz drugačne perspektive. Oglejte si jih iz morja, videli jih boste popolnoma drugače.