Čudovito križarjenje po Dalmaciji

8. 6. do 15. 6. 2024

Raziskovanje najlepših biserov jadrana

8. 6. do 15. 6. 2024

Zabavajte se na nepričakovane načine s starimi in novimi prijatelji

8. 6. do 15. 6. 2024

Uživajte v zabavah, izletih, kulinariki, izkusite moč narave in morja

8. 6. do 15. 6. 2024

Neverjetna izkušnja za vse geje

8. 6. do 15. 6. 2024

NEVERJETNA IZKUŠNJA ZA VSE GEJE

DOBRODOŠLI TUDI BISEKSUALCI

Drugo gej križarjenje po prečudoviti Dalmaciji

Doživite osupljive kotičke Dalmacije na krovu izbrane križarke, ki bo v vas s svojim klasičnim slogom, vzbudila nostalgične občutke. Doživite jo v družbi moških, ki so odprti, podobno misleči in pripravljeni, da izkusijo novo doživetje.

Odprite svoje srce in se prepustite razvajanju in varni intimi majhne ladje, ki vam bo med plovbo polepšala vaše doživetje z okusno kulinarično izkušnjo, odkrila nove poglede z morja na srednjeveška dalmatinska mesta in pričarala čarobne trenutke ob sončnih zahodih, ki jemljejo dih.

Privoščite si sprostitev, kratek pobeg iz vsakodnevne rutine in se prepustite edinstveni priložnosti. Skupaj z vami se bodo na doživetje podali tudi drugi moški, ki si želijo enako kot vi. Miru, zabave, novih prijateljstev, smeha, okusa ljubezni in predvsem pobega nekam tja, kjer se morje poljublja s skalami in tako ustvarja intimo, zavito v plašč ljubezni.

Poleg res fantastičnega programa smo poskrbeli, da vam ne bo dolgčas. Poleg večernih zabav v mestu se bo vsak dan se bo nekaj dogajalo.

Prvi večer bo zanimiv voden spoznavni večer, v naslednjih dneh pa vas čakajo:

  • Fantastičen in moker Wet T-shirt contest
  • Raziskovalni večer speed datinga
  • Open stage evening, pokažite svoje talente (poj, pleši, predavaj, igraj)
  • Športni Beer pong bo dobrodošel za vse, ki se jim ne bo dalo poležavati in sončiti
  • Kaj je boljšega kot Limbo dance, kjer se sprostite ob zabavi, glasbi in plesu
  • Ekipne vodne igre, vam bodo krajšale vse swim stope
  • Water baloon party bo prinesel veliko novih razigranih spominov
  • Najlepši skok v vodo bo namenjen vsem, ki jih dolgočasi navadno plavanje
  • After lunch board games Taboo, Shit happens, Jenga in druge – za vse, ki bi v ležernem ritmu uživali na plovbi po valovih
  • Never have I ever, poznate to igro? Ne? Kmalu jo boste 😊
  • In nikakor ne gre brez izjemne kapitanove večerje na kateri boste lahko plesali ali okušali dobre jedi, in uživali ob nežni dalmatinski glasbi
  • Pantomima party
  • Večerne zabave v mestih
  • Na vašo željo se lahko tudi organizira tradicionalna dalmatinska večerja ‘izpod peke’

V družbi z ekipo Milene Pleško in Aglaie

Milena Pleško, matchmakinja, specializirana za povezovanje samskih, strokovnjakinja za odnose in partnerstva ter lastnica Agalaie, se že več let uspešno ukvarja z organizacijo križarjenj za samostojne popotnike in samske.

Kot izkušena organizatorka dogodkov s strastjo do druženja je med samskimi istospolno usmerjenimi posamezniki prepoznala potrebo po prostoru, kjer se lahko sprostijo, zabavajo in ustvarijo pristne vezi. Tako je ustvarila izjemno luksuzno in butično mini križarjenje po osupljivih dalmatinskih otokih, kjer lahko vsak gost doživi brezskrbno raziskovanje in povezovanje. Precej truda in srčne predanosti je bilo vloženega v ustvarjanje prostora brez predsodkov, kjer se lahko vsak počuti sprejetega, cenjenega, predvsem pa svobodnega biti to, kar si. Agalaia združuje fante iz različnih narodov, ki želijo doživeti več kot le počitnice.

Razkošje mini križarjenja pričakuje naše zanimive goste z najboljšo kuhinjo na morju, privlačnimi kabinami, vabljivo sončno palubo in udobnimi ležalniki za sprostitev. Je popolna mešanica intimnosti in eksotike, a hkrati dovolj prostorna, da je navdušujoča! Nekaj čudovitih kabin je še vedno na voljo, vendar se rezervacije hitro polnijo!

Ponosni smo, da smo eni redkih na svetu, ki ponujajo tovrstno izkušnjo, še posebej v tem delu sveta. To daje še večji pomen našemu butičnemu križarjenju in izvrstni kulinariki, ko se udeleženci družijo v kristalno čistem morju. Naša križarka ponuja dovolj prostora za vsakogar, kjer lahko zlahka najdete enako mislečo družbo ali pa se izgubite v samoti na sončni palubi ob koktajlu ali čudoviti glasbi. Ob večerih se lahko pridružite druženju ali pa se podate sami na raziskovanje očarljivih kamnitih mestec, ki veljajo za svetovne bisere.

Butično križarjenje ponuja izjemne prednosti, saj imamo vse, kar ponujajo velike križarke, a ker so manjše, zagotavljamo več miru in intime. Skozi kristalno čisto vodo in morske dobrote lahko zaplujemo v najlepše zalive, ki jih pozna svet. Pridruži se nam na nepozabnem potovanju, kjer se prepletajo brezskrbna sprostitev, zabava in pristna povezanost. Potopite se v našo skrbno načrtovano gostoljubnost in doživite križarjenje, ki bo preseglo vsa vaša pričakovanja.

Program, prilagojen vašim željam

Za vas smo pripravili program, ki je oblikovan tako, da se prilagodi vašim željam. Vaša naloga je, da se vkrcate in prepustite. Razvajanju, raziskovanju, spoznavanju, harmoniji. Polnih osem dni z ljudmi, ki so prav tako kot vi odprtega duha, podobno misleči in pripravljeni, da se spoznate in stkete niti, ki bodo ostale. Prepustite se, da vas dalmatinska glasba, nalezljiva umirjenost lokalnih prebivalcev in kristalno morje poneseta tja, kjer je pišejo najlepši spomini.

Program bo športno-kulturni predvsem pa zabaven.

Otoke si boste ogledali iz morja, prav tako pa boste njihov utrip lahko tudi doživeli. Raziskovali jih boste lahko sami ali pa se boste pridružili ogledom, ki vam jih bomo pripravili z lokalnimi turističnimi strokovnjaki.

Če pa vam raziskovanje mest in njihovega utripa ne bo godilo, se boste lahko sprostili na prostorni terasi, obdani s sončnimi žarki ali pa boste kožo prepustili okusu soli in se tako ohladili v prijetnem, turkiznem morju. Vaše želje nam bodo služile kot zemljevid možnosti in tako bomo poskrbeli, da bo vaše potovanje nepozabno.

Dobrodošli na naši luksuzni križarki Casanova

Naša luksuzna ladja ponuja neverjetno izkušnjo za vse ljudi, ki imajo radi morje in so brez družbe za dopustovanje. Ponujamo vam edinstveno priložnost za povezovanje z drugimi, ki mislijo podobno, in ustvarjanje čudovotih spominov. Ne glede na to, ali potujete sami, s partnerjem ali s skupino prijateljev, se boste na naši ladji počutili kot doma.

Razumemo, da je vsak popotnik drugačen, zato smo naše križarjenje zasnovali tako, da ustreza širokemu naboru interesov. Imeli boste priložnost uživati v zabavah, izletih, kulinaričnih dobrotah in doživeti moč narave in morja. Od sprostitve na odročni plaži do raziskovanja zgodovinskega mesta, je naš urnik zasnovan tako, da prikaže najboljše iz Dalmacije.

Podnevi bomo raziskovali najlepše bisere Jadrana, se ustavili na otokih in plažah, do katerih večina popotnikov ne more dostopati. Imeli boste priložnost za potapljanje v kristalno čistem morju, pohodništvo skozi bujne gozdove in občudovanje neverjetnih razgledov z vrha gore.

Zvečer bomo organizirali izvrstna druženja na krovu ali na obali, kjer se boste lahko družili, plesali in ustvarjali nepozabne spomine z drugimi gosti. Razumemo, da ima vsak drugačne interese, zato nudimo različne izlete, od zgodovinskih tur do degustacij vin, da bi vsak lahko našel nekaj, kar mu ustreza.

Naša ladja je popolnoma opremljena z vsem kar potrebujete, da se počutite udobno med bivanjem. Od udobnih kabin s kopalnicami do prostornega krova za sončenje in sprostitev. Mislili smo na vse, da bi bilo vaše potovanje čim bolj prijetno.

Pridružite se nam na dalmatinskem  križarjenju  za same in samske in pripravite se na ustvarjanje nepozabnih spominov z ljudmi, ki živijo in mislijo podobno.

“Odhod na to križarjenje je bila ena najboljših odločitev, kar sem jih sprejel. Mešanica osupljive Dalmatinske kulise in druženje somišljenikov je ustvarilo pristno vzdušje
in povezave. Ne glede na to, ali je šlo za poležavanje na krovu ali sodelovanje v tekmovanju Wet T-shirt (ki je bilo
smešno zabavno) ali izmenjavo zgodb med kapetanovo večerjo, se je vsak trenutek zdel kot cenjen
spomin v nastajanju.”

Mark, 37

“Večer na Odprtem odru mi je omogočil, da pokažem svoje skrite talente, kar je bila tako osvobajajoča izkušnja. Od petja do plesa so vsi bodrili drug drugega, kar je ustvarilo vzneseno vzdušje sprejetosti in podpore. Tu sem našel pogum, da sem se res pokazal v pravi luči to je darilo, ki ga bom vedno cenil.”

Michael, 45

»Kot nekomu, ki uživa v malo prijateljskem tekmovanju, mi je bil športni turnir Beer-pong prav všeč. Bil je fantastičen način za povezovanje s kolegi križarji, medtem ko uživate v čudovitem vremenu in razgledu na morje. Poleg tega sta smeh in prijateljstvo naredila, da se je vsaka igra zdela kot zmaga, ne glede na rezultat.”

Brian, 39

“Raziskovanje dalmatinskih mest in uživanje v večernih zabavah v mestu je naredilo vsak dan živahen in poln doživetij. Med dogodkom Hitri zmenki sem spoznal svojega partnerja. Križarjenje je bilo odlično ozadje in priložnost spoznavanja in zdaj imava te lepe skupne spomine na najine začetke.”

David, 42

Raziskovanje Gejevskih Križarjenj: Insiderjev Vodnik po Gejevskih Pomorskih Pustolovščinah

Vas zanimajo gejevska križarjenja pa ne veste kako bi se odločili? Ali so odprti za vse? Se vrtijo okoli neprekinjenih zabav? In kaj je z romanco na morju? Ne sprašujte več. Poglejmo podrobneje.

Opravil sem križarjenje z ladijskim operaterjem Casanova na ladjici Casanova, ki je odplula iz Splita v Dalmaciji, na Hrvaškem. Kot 35-letni gej sem se odpravil na to potovanje prvič in brez izkušenj s križerjenji, bil sem  novinec na gejevskih plovbah, zato sem imel kar nekaj vprašanj.

Najprej in najbolj pomembno kar je potrebno vedeti, preden se odpravite na svoje prvo gejevsko križarjenje:

    1. Povsod sami prijazni obrazi. Od samega začetka je bila atmosfera nalezljiva smeh in razne interakcije. Dalmatinci  znani po svoji odprtosti, so ustvarili vabljivo vzdušje in super druženja.
    2. Neprestane zabave Da, govorice držijo – gejevska križarjenja pomenijo nenehno razposajenost. Od zabav pri kopanju v različnih kristalnih zalivčkih do tematskih spektaklov je tu zabava za vsakega, ki si želi druženja.
    3. Sprejemanje spolne svobode Radovedni glede romantičnih pustolovščin na ladji? Čeprav je bilo direktno in javno izražanje po spolnosti redko, je bilo zelo dobrodošlo in cenjeno.  Zahvaljujoč Aglainemu pametnemu sistemu z zapestnicami – rdeča za zasedene, rumena za morda in zelena za razpoložljive – je bila jasna privolitev. In ne pozabimo na nočni “temni prostor” na košarkarskem igrišču na strehi – neizgovorjen vroče kraj za intimne trenutke.
    4. Posadka zelo prijateljska in naklonjena: Če vas skrbi odziv posadke se nič ne bojte. Osebje iz različnih ozadij, je izžarevalo toplino in sprejemanje skozi celotno potovanje. Brez sodbe, tudi ko se je v baru pojavil pijan gej, oblečen le v spodnje perilo. Ne trdim, da sem bil tisti tip.
    5. Izberite premišljeno: Vse gejevske križarjenja niso usmerjena v isti cilj. Raziskovanje je na tem križarjenju ključnega pomena. Ne glede na to, ali ste navdušenec nad mladimi ali zrelejšimi, boste na tem križarjenju našli nekaj zase.
    6. Pomembna so druženja: Če želite kar najbolj izkoristiti križarjenja, se družite, družite. Lahko pa si tudi vzamete kak trenutek zase in uživanje v prelepih dalamtinskih otokih.
    7. Dragi užitki:  Pripravite se na razsipavanje – gejevska križarjenja so dražja. S prvovrstno zabavo in ugodnostmi je naložba vredna izkušnje.
    8. Večerni obiski mest:  Pričakujte da se zvečer vsi odpravijo v mesta in ogled mest. Čeprav se čez dan veliko dogaja, je raziskovanje malih kamnitih dalmatinskih mestec in obale zelo zanimivo in se mnogi odločijo zanje.
    9. Higiena je pomembna: Opozorilo: na krovu se še vedno skrbi za varnost. Redno umivanje rok je priporočljivo, da ohranite čistočo in varnost.

Za konec: križarjenje na gejevski ladji ponuja osvobajajoč pobeg iz vsakodnevnega življenja. S pravicami LGBTQ+ soočenimi s težavami, te plovbe služijo kot varna zatočišča za geje, da se svobodno izražajo.

Ste pripravljeni na potovanje? Srečno pot

Luksuzna križarka 

Dolžina: 39 m

Širina: 8 m

Število kabin: 19 kabin za goste

Nad krovom: 12 kabin (11 dvoposteljnih kabin in 1 kabina enoposteljna)

Pod krovom: 8 kabin (6 dvoposteljnih kabin in 2 dvoposteljni z veliko zakonsko posteljo)

Oprema kabin: lastna kopalnica, klimatska naprava, sef, sušilnik za lase, garderobna omara
Kopalnica: v kabini, tuš kabina, umivalnik in WC
Postelje: zakonske postelje: 200 x 140 cm, ločene postelje: 200 x 90 cm, možnost večje zakonske postelje v dveh kabinah

Na najvišji ladijski palubi je ograjena in prostorna sončna paluba z ležalniki na površini 180 kvadratnih metrov.
Na vojo je tudi plavalna ploščad z lestvijo za lažji dostop do morja.

Doživite Hvar, Brač, Lastovo, Korčulo

V čarobnih osmih dneh bomo obiskali pet najlepših dalmatinskih otokov Korčulo, Lastovo, Vis, Hvar in Brač. Ne bomo pa pozabili tudi na romantični Split in vedno živahno Makarsko riviero.

Da bo vaše križarjenje res brezskrbno, bo ves čas skrbela 6 članska ekipa, ki bo pazila na vaše udobno bivanje in razvajala vaše brbončice z morskimi dobrotami in lokalnimi posebnostmi. Ob večerih bomo skupaj raziskovali mesta in ob prijetnem druženju, lahkotno in zabavno vadili veščine dneva.

Namen križarjenja je, da se druženje in učenje lahkotno zlije z uživanjem, raziskovanjem in kakovostno kulinarično izkušnjo.

Program križarjenja / 8. 6. do 15. 6. 2024

1. DAN | SPLIT
Ob prihodu v pristanišče Split vas bo pričakal naš predstavnik in vas napotil do ladje. Prijava potnikov se začne ob 21.00. ob prihodu na ladjo sledi večerja. Nočitev Split.

2. DAN | SPLIT – MAKARSKA
Zgodaj zjutraj zapustimo Split in z zajtrkom na krovu odplujemo proti Makarski. Na poti do Makarske bomo imeli dovolj časa za kopanje v enem izmed najlepših zalivov na Hvaru – Povlja. Kosilo na ladji. Prihod v Makarsko v popoldanskih urah. Popoldne prosto za lastne aktivnosti. Nočitev v Makarski. Makarska je raj za vse željne zabave.

3. DAN | MAKARSKA – KORČULA
Zgodaj zjutraj odhod proti otoku Korčula z odmorom za kopanje v enem od čudovitih zalivov na Korčuli, ki preprosto jemljejo dih. Kosilo na ladji. V popoldanskih urah prihod na Korčulo, rojstno mesto slavnega raziskovalca Marka Pola. Prosti čas za lastne dejavnosti. Nočitev na Korčuli.

4. DAN | KORČULA – LASTOVO
Danes začnemo pot proti čudovitemu naravnemu parku Lastovsko otočje. Zajtrk na ladji postrežen med plovbo. Pred prihodom je predviden odmor za kopanje v zalivih, obdanih z neokrnjeno naravo in modrim morjem. Kosilo na ladji in prihod na Lastovo v popoldanskih urah. Ob prihodu bo prosto za lastne aktivnosti. Zvečer vrnitev na ladjo in kapitanova večerja na krovu. Nočitev na Lastovu.

5. DAN | LASTOVO – VIS
Zgodaj zjutraj zapustimo Lastovo in se po zajtrku na ladji odpravimo proti Visu z odmorom za kopanje v enem od čudovitih zalivov s kristalno čistim morjem. Prihod na Vis predviden po kosilu, v popoldanskih urah. Po prihodu prosti čas za lastne aktivnosti. Nočitev na Visu.

6. DAN VIS – HVAR
Danes se odpravljamo proti Hvaru. Pred prihodom na Hvar si bomo ogledali Modro špiljo (v kolikor bodo vremenske razmere dopuščale), z možnostjo doplačila za oglede – vstopnina se plača na licu mesta za cca 12 EUR in priča boste njeni lepoti ter uživali v srebrno modra, ki jo dela posebno. Prihod na Hvar v popoldanskih urah. Kosilo na ladji. Popoldne prosto za lastne aktivnosti. Nočitev na Hvaru.

7. DAN | HVAR – BOL NA BRAČU
Zjutraj zapustimo Hvar in se z zajtrkom na krovu odpravimo proti Bolu, našemu zadnjemu cilju. Odmor za kopanje (v primeru lepega vremena) in kosilo na ladjici na poti proti Bolu. Predviden prihod je predviden v popoldanskih urah. Nočitev BOL.

8. DAN | BOL – SPLIT
Predviden odhod proti Splitu v zgodnjih jutranjih urah. Po zajtrku ostanejo le besede “se vidimo kmalu”. Izkrcanje z ladje do 09:00 zjutraj.

“Potem ko smo si privoščili okusno kosilo, je bila družabna igra popoln način za sprostitev in povezovanje z drugimi. Ne glede na to, ali smo načrtovali strategijo v Tabuju ali preizkušali svoje mirne roke v Jengi, je bila to dobrodošla sprememba tempa, ki je našim počitnicam dodala globino interakcije.”

Matej, 36

“Zabava z vodnimi baloni je bila čisto veselje. Nekaj čudovitega nostalgičnega je v preprostem užitku premetavanja vodnih balonov, še posebej, ko se v ozadju peni Jadransko morje. Bil je igriv opomnik, da sprejmemo spontanost in uživamo v majhnih trenutkih.”

Daniel, 48

“Igra ‘Never have I ever’ je bila vrhunec križarjenja! Pripeljala je do smešnih razkritij in nas še bolj povezala kot skupino. Neverjetno je bilo videti, kako hitro so neznanci postali prijatelji, združeni s smehom in skupnimi izkušnjami. To križarjenje je resnično preseglo moja pričakovanja v vseh pogledih.”

Patrik, 47

Posebni bonus: Med rednim programom vas čakajo še čudoviti bonbončki

Prvi večer bo zanimiv, voden spoznavni večer, v naslednjih dneh pa vas čakajo:

  • Fantastičen in moker Wet T-shirt contest
  • Raziskovalni večer speed datinga
  • Open stage evening, pokažite svoje talente (poj, pleši, predavaj, igraj)
  • Športni Beer pong bo dobrodošel za vse, ki se jim ne bo dalo poležavati in sončiti
  • Kaj je boljšega kot Limbo dance, kjer se sprostite ob zabavi, glasbi in plesu
  • Ekipne vodne igre, vam bodo krajšale vse swim stope
  • Water baloon party bo prinesel veliko novih razigranih spominov
  • Najlepši skok v vodo bo namenjen vsem, ki jih dolgočasi navadno plavanje
  • After lunch board games Taboo, Shit happens, Jenga in druge – za vse, ki bi v ležernem ritmu uživali na plovbi po valovih
  • »Never have I ever«, poznate to igro? Ne? Kmalu jo boste 😊
  • In nikakor ne gre brez izjemne kapitanove večerje na kateri boste lahko plesali in okušali dobre jedi ter uživali ob nežni dalmatinski glasbi
  • Pantomima party
  • Večerne zabave v mestih
  • Na vašo željo se lahko organizira tudi tradicionalna dalmatinska večerja ‘izpod peke’

CENA KRIŽARJENJA

samo 2.100,00 eur

POSEBNA AKCIJA DO 27. 4. 2024

1.710,00 EUR

POMEMBNO:
Mesto na potovanju vam lahko zagotovimo le s plačilom akontacije (500,00 €).
Ko se prijavite na potovanje, vam pošljemo vsa potrebna navodila.

Zgodnja prijava pomeni rezervacijo zgornje kabine.

Zelo je pomembno, da se prijavite čim prej, saj so prijave tik pred zdajci zaradi predhodne organizacije velik izziv.

Kakšen je tipičen gost Aglaie?

Na Aglajinih počitnicah ni tipičnega gosta, zato je izkušnja tako zabavna. Naši gostje so stari od 20 let do upokojitve in več. Prihajajo iz vse Evrope, njihovi interesi in izkušnje pa so tako raznoliki kot skupnost gejev na splošno. V Aglaii gre za skupnost, zato se boste kjer koli že počutili kot doma.

Ali so člani osebja križarjenj ali letovišč prijazni do gejev?

Obsežno sodelujemo s podjetji za križarjenja in letovišči, da bi zagotovili, da njihovo osebje do gostov Aglaie ravna z enako toplino kot do vseh drugih. Pravzaprav mnogi člani osebja posebej zahtevajo delo med našimi tedni zaradi prijetnega vzdušja, ki ga skupina prinaša. Sprostitev je zagotovljena.

Ali je na križarjenju dovoljeno kajenje?

Na križarjenju Aglaias je kajenje dovoljeno samo na določenih območjih. Na večjem delu ladje je kajenje prepovedano.

Kaj ni vključeno v ceno?

Polpenzion je vključen. In kapitanova večerja tudi. Stvari, ki niso vključene v počitnice z Aglaio, so le redke. Izbirni izleti, izbirne specialitete v restavracijah, nekateri športi, stroški barov, storitve toplic, telefonski klici in nakupi v trgovinah se običajno lahko zaračunajo vaši sobi in poravnajo ob odhodu.

Ali je med križarjenjem na voljo internet?

Vse naše ladje so opremljene s satelitsko internetno storitvijo, ki je dostopna prek WiFi iz vaše naprave ali iz javnih računalnikov na krovu. Omeniti velja, da je ta storitev vključena brez dodatnih stroškov, kar zagotavlja, da ostanete povezani brez dodatnih stroškov.

Ali lahko potujem tudi sam?

Osemdeset odstotkov naših gostov potuje samih, zato si prizadevamo, da bi bilo to preprosto in cenovno ugodno z našim programom za skupno rabo sob. Če želite deliti sobo, vam poiščemo sostanovalca brez dodatnih stroškov. Sostanovalci so dodeljeni glede na preferenco kajenja. Če vam je ljubša letoviška soba za eno osebo, vam jo lahko uredimo z dodatnim 50% dodatkom.

“Medtem ko so bile večerne zabave in dogodki nedvomno zabavni, sem cenil priložnost, da upočasnim tempo in se povežem z drugimi na globlji ravni. Ne glede na to, ali je šlo za iskrene pogovore pod zvezdami ali uživanje v mirni pijači na palubi, vedno je bil prostor za pomenljive povezave sredi živahnosti.”

Ryan, 38

“Raziskovanje osupljivih kotičkov Dalmacije je bila bogata izkušnja, ki mi je omogočila, da sem se ponovno povezal z naravo in samim seboj. Križarjenje je ponudilo veliko priložnosti za osebno razmišljanje in raziskovanje, naj bo občudovanje starodavne arhitekture ali pohodništvo po slikovitih poteh.”

Sean, 35

“Kot nekdo, ki ceni samoto toliko kot druženje, sem bil navdušen, ko sem odkril kotičke miru sredi živahnega vzdušja križarjenja. Ne glede na to, ali sem našel osamljen kotiček na palubi za opazovanje sončnega zahoda ali pobeg v spokojnost svoje kabine, cenil ravnovesje med navdušenjem in sprostitvijo.”

Nathan, 50

V CENO VKLJUČENO:

  • 7 nočitev na ladji
  • Samopostrežni zajtrk vsak dan,
  • Kosila s tremi hodi
  • Kapitanova večerja
  • Neomejen avtomat za pitno vodo na krovu
  • Dnevna storitev v kabini, menjava perila sredi tedna
  • Animator in animacijski program

    V CENI NI VKLJUČENO:

    • Pristaniške takse 60 EUR na osebo / teden – obvezne (plačajo se na ladji)
    • Napitnine in napitnine
    • Obroki/pijače, ki niso navedeni
    • Prevozi do Splita in nazaj
    • Fakultativni izleti/vstopnine
    • Izposoja brisač za plažo: 5 EUR na osebo/teden
    • Vstopnina v Nacionalne parke

    PRIDRUŽITE SE NAM V KLUBU AGLAIA EVENTS & CRUISES

    Zaupajte nam vaš elektronski naslov in se prijavite na novice. Mesečno vas bomo obveščali o dogodkih aktivnostih, novih križarjenjih in posebnih ponudbah, ki jih pripravljamo za vas.

    PRIDRUŽITE SE NAM V KLUBU AGLAIA EVENTS & CRUISES

    “Nikoli si nisem predstavljal, da bi sodeloval v plesu Limbo, vendar je nekaj v brezskrbnem vzdušju križarjenja, kar te spodbudi, da se sprostiš in zabavaš. Ples pod zvezdami z novoodkritimi prijatelji je bil vrhunec potovanja, ki me je spomnil na uživanje življenja v tem trenutku.”

    Simon, 51

    “Ekipne vodne igre so bile fantastične! Ne glede na to, ali smo tekmovali v štafetah ali igrali vodno odbojko, nikoli ni bilo dolgčas. V vseh nas je priklicalo notranjega otroka in spodbudilo občutek timskega dela in tovarištva, ki je segal onkraj igre.”

    Aleks, 33

    “Med vsem vznemirjenjem in praznovanjem sem cenil trenutke tihe introspekcije in raziskovanja. Ne glede na to, ali je šlo za pohajkovanje po ozkih ulicah srednjeveških dalmatinskih mest ali preprosto uživanje na soncu z ladijske palube s pogledom na morje, sem našel trenutke miru in spokojnosti.”

    Janez, 44

    “Tako kot sem užival v organiziranih dejavnostih, sem bil vesel tudi priložnosti, da sem se potopil v lepote Dalmacije v svojem tempu. Od lagodnih sprehodov ob obali do uživanja v mirnem trenutku s knjigo na krovu, križarjenje mi je omogočilo poiščite trenutke miru sredi razburjenja.”

    Derek, 46

    ZABAVA

    Zabavajte se na nepričakovane načine s starimi in novimi prijatelji. Vedno nasmejani, včasih norčavi.

    ČUTNA DOŽIVETJA

    Izkusite intimo, kjer se lahko ponovno povežete. Kjer vsi govorimo jezik ljubezni, prijateljstva in bližine.

    UŽIVANJE 

    Uživajte v zabavah, izletih, kulinariki, izkusite moč narave in morja, naj v vas ponovno prebudita željo po svobodi in čarobnosti. Raznolike teme, za vse okuse.

    RAZISKOVANJE 

    Doživite izkušnjo najlepših dalmatinskih otokov iz drugačne perspektive. Oglejte si jih iz morja, videli jih boste popolnoma drugače.